Termografering

Når man har besluttet sig for at få foretaget en termografering, er det meget vigtigt, at man er opmærksom på, at den sagkyndige er uvildig og ikke har mersalg for øje.
Billige termograferinger udføres ofte af isoleringsfirmaer hvor undersøgelsen koncentreres omkring områder hvor de kan varetage efterisolering.

  

Når man skal have mest værdi for sine penge er det vigtigt, at en termografering foretages af en byggesagkyndig med stor indsigt i bygningskonstruktioner, da dette giver den bedst mulige rådgivning efterfølgende.

 

Termograferingen kan også kombineres med fugtmålinger af boligen. Denne kombination giver det bedste resultat, og giver dig som kunde indsigt i din boligs stand og vil kunne klarlægge eventuelle fejl eller mangler.

 

Hvad er termografi?

Termografering udføres med et termografikamera, som benytter en varmetekninsk metode til at måle overfladetemperaturen på dit hus eller din bolig. De forskellige temperaturer vises med farver og giver derfor en fin indikation af, hvor i holder godt på varmen - og hvor varmen måske slipper ud. Med en termografisk undersøgelse kan du altså få indsigt i om du har et løbende energispild i din bolig.

 

Hos Dansk-skimmel er vi eksperter inden for bygningskonstruktioner og kan derfor tilbyde en rådgivning der er i top.

 

Termografisk undersøgelse af bolig

En termografisk undersøgelse har bl.a. til formål at finde evt. fejl i boligen. Typiske fejl kan være kuldebroer grundet mangelfuld isolering, dårlige vinduer, brud på gulvvarmeslanger, udefrakommende fugt, opstigende grundfugt m.m.

Desuden kan man få vished om man fyrer for fuglene.

Ved en termisk undersøgelse af boligen vil der efterfølgende blive udfærdiget en konstruktiv rapport med billeder af undersøgelsen. Rapporten vil indeholde forslag til forbedringer af boligen. Forbedringerne kan sandsynligvis hjælpe dig med at spare penge på energien.

 

Der opleves for tiden stor efterspørgsel fra forsikringsselskaber, som kræver dokumentation for en evt. skade med termiske fotos. I de fleste tilfælde har det en stor betydning for vurderingen af den anmeldte skade, at der kan fremlægges dokumentation som beskriver præcist, hvor skaden er opstået og hvorfor den er opstået.

 

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en sagkyndig så vi sammen kan få gennemgået din bolig.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?