Termografering:

Når man har besluttet sig for at få foretaget en termografering, er det meget vigtigt, at man er opmærksom på, at den sagkyndige er uvildig og ikke har mersalg for øje.
Billige termograferinger udføres ofte af isoleringsfirmaer hvor undersøgelsen koncentreres omkring områder hvor de kan varetage efterisolering.

  

Når man skal have mest værdi for sine penge er det vigtigt, at en termografering foretages af en byggesagkyndig med stor indsigt i bygningskonstruktioner, da dette giver den bedst mulige rådgivning efterfølgende.

 

Termograferingen kan også kombineres med fugtmålinger af boligen. Denne kombination giver det bedste resultat, og giver dig som kunde indsigt i din boligs stand og vil kunne klarlægge eventuelle fejl eller mangler.

 

Hos Dansk-skimmel er vi eksperter inden for bygningskonstruktioner og kan derfor tilbyde en rådgivning der er i top.

En termografisk undersøgelse har bl.a. til formål at finde evt. fejl i boligen. Typiske fejl kan være kuldebroer grundet mangelfuld isolering, dårlige vinduer, brud på gulvvarmeslanger, udefrakommende fugt, opstigende grundfugt m.m.

 

Desuden kan man få vished om, at man ikke har et unødvendigt varmetab og fyrer for fuglene.

Ved en termisk undersøgelse af boligen vil der efterfølgende blive udfærdiget en konstruktiv rapport med billeder af undersøgelsen. Rapporten vil indeholde forslag til forbedringer af boligen.

 

Der opleves for tiden stor efterspørgsel fra forsikringsselskaber, som kræver dokumentation for en evt. skade med termiske fotos. I de fleste tilfælde har det en stor betydning for vurderingen af den anmeldte skade, at der kan fremlægges dokumentation som beskriver præcist, hvor skaden er opstået og hvorfor den er opstået.

 

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en sagkyndig så vi sammen kan få gennemgået din bolig.