Bekæmpelse af skimmelsvamp

Hos Dansk Skimmel er vi ikke styret af bestemte kundegrupper. Vi bekæmper og fjerner dagligt skimmel i huse, lejligheder, firmabygninger og domiciler, lagerbygninger, institutioner og i alverdens forskellige bygninger for forskellige kunder.

Når vi hjælper en kunde med at få fjernet skimmel, forløber en afrensning typisk efter disse punkter:

 • Forundersøgelse: Det er ofte anbefalelsesværdigt, at der laves en forundersøgelse der klarlægger årsagen til skimmelproblemerne. Det er vigtigt at finde baggrunden for vækstbetingelserne til skimmelsvampen for at beskytte mod fremtidige angreb.
 • Afdækning: Vi foretager afdækning og indkapsler det inficerede område, ved at opbygge støvvægge, sluser og støvdøre, vi opsætter undertryksskabende luftrensere med godkendte HEPA 13 filtre, så det sikres der ikke kan ske nogen spredning fra arbejdsområdet.
 • Nedrivning: Vi foretager den nødvendige nedrivning og bortkørsel af inficerede materialer.
 • Afrensning: Vi foretager af afrensning efter markedets bedste metoder.
 • Kvalitetskontrol: Der foretages kvalitetskontrol ved at udtage test af det afrensede område. På den måde sikres det, at arbejdet ikke afsluttes før afrensningen er udført tilstrækkeligt.
 • Slutrengøring: Opgaven afsluttes med en grundig slutrengøring, hvor det sikres, at alle sporer er fjernet før afdækningen kan fjernes.

Ring 82 82 82 12 Læs mere

 

Her er eksempler på nogle af de mange typer afrensninger vi udfører:

Bekæmpelse af skimmelsvamp i tagkonstruktion

Der er typisk tale om mangelfuld ventilation, der ligger til grund for skimmelsvamp i tagkonstruktioner.

Eksempler på problemer:

 • Der er efterisoleret til ud til undertaget så ventilationen begrænses.
 • Forkert projektering af ventilation.
 • Fejl på ventilation af bolig -skader på aftræksrør.
 • Manglende- eller skader på dampspærre.
 • Utætheder i taget.

Hvis den fugt der tilføres en kold tagkonstruktion ikke bortventileres tilstrækkeligt hurtigt, vil den kondensere på overflader af spær, lægter og undertag. Dette resulterer i, at der skabes gunstige vækstbetingelser for skimmelsvamp i tagkonstruktionen.

 

Dansk Skimmel garanterer professionel fjernelse af skimmelsvamp i tagkonstruktioner hos både private, erhverv, institutioner mm. Tag nem kontakt til os i dag.

 

Bekæmpelse af skimmelsvamp i undertag

(Banevare – dug)

Undertag af banevare anvendes til både nybyg og renovering af tage.

Vi anvender den mest skånsomme afrensningsmetode på markedet og beskytter derfor undertaget så det ikke nedsætter levetiden på det. Lad os hjælpe dig og få fjernet skimmel fra dit undertag. Jo før, jo bedre.

 

I langt de fleste tilfælde vil undertaget efter afrensningen se ud som nyt, og det vil ikke være muligt at se, at der tidligere har været skimmelsvamp på overfladen.

 

Fjernelse af skimmelsvamp i spær, lægter og krydsfinér-undertag

Vi afrenser alle former for træ i tagkonstruktioner. Vi foretager afrensning efter de nyeste og bedste metoder på markedet, hvilket sikrer en både hurtig og effektiv afrensning til gavn for både dig og miljøet. I din tagkonstruktion tager vi os derfor af dine spær og lægter, men også krydsfinér-undertaget. Vi fjerner skimmelsvamp fra alt træ i tagkonstruktionerne.

Tag hul på problemet i dag - bliv ringet op af os til en uforpligtende snak.

 

Bekæmp skimmelsvamp i kælderen

I ældre kældre er ydervæggene ofte begrænset fugtsikret udvendig, og væggene er derfor fugtpåvirkede fra nedsivende regnvand og opstigende grundvand.

Når vi malebehandler og isolerer væggene er vi meget påpasselige med at vælge de rigtige løsninger, så ikke fugt ophobes i væggene. Det ses ofte som buler, blærer, afskallende puds og skimmelsvamp på overflader, men kan i nogle tilfælde kan skimmelsvampen også være skjult i konstruktionen, uden at være synlig.

Problemer kan være plastmaling, hård cementpuds, forsatsvægge, høje paneler mm.

 

Vi foretager alle former for afrensning i kældre. Hvis nødvendigt foretager vi også nedrivning, slibning, fræsning, kemisk afrensning mm. Vi fjerner skimmelsvampen i kælderen og sørger for, at det hele kommer væk. 

Husk at vi, efter kvalitetskontrollen, selvfølgelig udfører en grundig slutrengøring, som sørger for at al skimmelsvamp er fjernet, inden vi fjerner afdækningen. Vi sætter en ære i at udføre et fuldstændigt og gennemført stykke arbejde for jer.

Kontakt os nemt i dag til en uforpligtende snak.


Eksempler på opgave vi har udført:

Vidste du at vi også tilbyder undersøgelse af skimmelsvamp? 

Gå til undersøgelse

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?