Hvad gør man ved skimmelsvamp?

Når først mistanken og frygten har sat sig er det vigtigt, at man tager mod til sig og tager kontakt til professionelle i kampen mod skimmelsvamp.

 

Hos Dansk Skimmel kender vi spørgsmålet og vi har svaret på det mange gange. Hvis man vil af med skimmelsvamp, skal man starte med at få konstateret om det rent faktisk er skimmelsvamp. Hvis du skal have opklaret om det er skimmelsvamp, kan du enten selv købe en test - vi anbefaler DNA testen - eller også kan du ringe til os og så kommer vi og hjælper dig med at få det opklaret.

 

Hvis det er skimmelsvamp, kan du, hvis det er i et meget lille omfang, selv gå i krig med at fjerne det - læs mere her. Køb de nødvendige remedier i vores webshop. NB: Vi anbefaler, at du kontakter os og sammen finder vi ud af om du selv kan klare det.

 

Hvis det er i større omfang, eller du er i det mindste tvivl, skal du rette henvendelse til os. Vi har mange års erfaring og er vant til at både undersøge og fjerne skimmelsvamp. Så hjælper vi dig med at evaluere hvor stort problemet er - og finder en løsning til at gribe det an på.

 

Hvordan kommer man af med skimmelsvamp?

 

Når først forundersøgelsen har fastslået, at det er skimmelsvamp er det vigtigt at gå i gang med selve bekæmpelsen af skimmelsvamp. Vi følger flere trin, som sikrer, at vi har styr på grunden til hvorfor der er kommet skimmelsvamp. Så dækker vi området godt ind og går i gang med at nedrive og fjerne de inficerede materialer. Se mere her om processen.

 

Så er det tid til den reelle afrensning, som kan foregå enten kemisk eller ved brug af tørdamp. Begge måder er meget effektive, men tørdampen er selvfølgelig et miljøvenligt alternativ til den kemiske afrensning.

 

Efter endt afrensning laver vi omfattende test af området, som er blevet afrenset og sikrer, at arbejdet har taget hånd om problemet. Inden vi går sørger vi selvfølgelig for at en grundig rengøring, som kommer helt i bund og fjerner alle sporer og afdækning. Vi rydder op efter os og takker for det gode samarbejde!

  

Ring 82 82 82 12 Læs mere

 

Vidste du at vi også tilbyder undersøgelse af skimmelsvamp? 

Gå til undersøgelse

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?