Tågesprøjtning mod skimmelsvamp

Vi råder over adskillige produkter og redskaber, der har gode egenskaber mod skimmelsvamps problemer. Tågesprøjtning er et effektivt middel mod skimmelsvamp og kan trænge ind steder, hvor man normalt ikke kan komme til under rengøring.

Koldtågesprøjtning til desinficering og lugtsanering

En koldtågesprøjtning fungerer ved, at denne, under højt tryk, findeles i en speciel dyse, og derved skabes ultrasmå dråber ned til 5-20 mikron. Dråberne er så fine, at de hænger i luften i 10-15 min. og kommer ind i alle små sprækker og revner, hvor det ikke er muligt at nå ved almindelig rengøring. 

 

BioVir desinfektionsmiddel

Med en koldtågesprøjtning med desinfektionsmidlet BioVir er det muligt at fjerne op til 99.999% af alle bakterier, vira og sporer. BioVir ødelægger skimmelsvampens RNA og DNA, så de ikke kan overleve eller spredes yderligere.

 

Denne teknik har sine fordele. Man kan både nedbringe niveauet af skimmelsvamp med det samme, samt forebygge, og sikre et sundt indeklima - indtil selve kilden til skimmelvækst er fjernet. Denne metode bruges med fordel også som et supplement til slutrengøringen for en skimmelsvamp afrensning.

 

Protox Hysan - desinficering og lugtsanering

Koldtågesprøjtning med Protox Hysan. Denne metode anvendes til desinficering af luftbårne bakterier og skimmelsporer, samt til lugtsanering af dårlig lugt fra skimmelvækst, bakterievækst, døde dyr, lig mv.

 

Denne teknik har også sine fordele. Med Protox Hysan fjerner man altså både de luftbårne bakterier og sporer fra skimmelsvamp, men man fjerner også den dårlige lugt som akkompagnerer skimmelsvamp problemerne. 

 

Desinfektion af ventilationssystemer

Anvendelsen af tågesprøjtning er særdeles velegnet til at desinficere ventilationssystemer. I visse tilfælde kan det være nødvendigt, at der ydermere skal foretages mekanisk rensning for at komme problemet helt til livs.

 

En koldtågesprøjtning koster fra kun 3000 kr. inkl. moms - ring til os for at bestille eller høre mere.

 

Vidste du at vi også tilbyder undersøgelse af skimmelsvamp? 

Gå til undersøgelse

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?