Bliv ringet op af Dansk-Skimmel

 

Skimmelsvamp undersøgelse

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp er det vigtigt at få det undersøgt
hurtigst muligt, da skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og gør mennesker syge.

Vi udfører de mest præcise skimmelsvampundersøgelser, tester på laboratorium og dokumenterer vores resultater til dig.

  • Dansk-Skimmel dækker hele landet. Vi er lokalt placeret i Købehavn, Århus og Haslev

  • Vi udfører de fleste laboratorieanalyser selv og kan derfor sikre en hurtig og præcis rådgivning

1

Bestil skimmelsvamp undersøgelse

2

Vi gennemgår huset fra kælder til kvist

3

Du modtager en komplet skimmelsvamp rapport

4

Tag handling og få fjernet din skimmelsvamp

Vi tilbyder landsdækkende service
Vi er lokalt placeret i København, Århus og Haslev

Dansk-Skimmel er den professionelle løsning til dig, der har skimmelsvamp eller mistanke om skimmel i din bolig.

 

Har du mistanke om skimmelsvamp?

Hvis du har mistanke om skimmelsvamp i din bolig, så er det vigtigt at få det undersøgt med det samme. Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og kan gøre dig og din familie syg. Jo hurtigere du reagerer, jo mindre er risikoen for sygdom.

 

Undersøgelse af skimmelsvamp

Der findes mange måder at konstatere og måle skimmelsvamp på, og det varierer hvilke analysemetoder, der anvendes til opgaverne. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at man kombinerer flere af metoderne, så man får den bedst dækkende undersøgelse. 

 

Hos Dansk-Skimmel benytter vi os bl.a. af følgende skimmelsvamp test og måling af skimmelsvamp:

 

  • DNA-test
  • Proteintesten Pro-Clean
  • Mycometer Surface test
  • Mycometer Air test

Egne undersøgelser og analyser

Hos Dansk-Skimmel udfører vi alle laboratorieanalyser selv, og vi kan derfor sikre en hurtig og præcis rådgivning.

Kontakt os med henblik på besigtigelse af ejendommen eller benyt vores hjemmetest.

Du kan læse mere om vores forskellige skimmelsvamp-tests her.

 

Hør mere om vores skimmelsvamp undersøgelser

Kontakt os og hør mere om vores undersøgelser og hjemmetests på telefon 8282 8212 eller via vores mail kontakt@dansk-skimmel.dk

 

Vælg fagfolk til opgaven

Dansk-Skimmel anvender udelukkende faguddannet personale der udfører undersøgelser, test og rådgivning til meget konkurrencedygtige priser. Vi går grundigt til værks og kommer til bunds i problemerne.

  

Reager ved symptomer på skimmelsvamp

Det er vigtigt at være opmærksom på symptomerne på skimmelsvampe og svampesporer, da de indeholder og frigiver en række stoffer, herunder giftstoffer, som kan gøre mennesker syge.

Har man i forvejen astma og allergi er man ekstra udsat over for påvirkning af skimmelsvamp, derfor er det vigtigt hurtigt at igangsætte en undersøgelse for skimmelsvamp.
Desuden er børn mere udsatte end voksne, og kan udvikle astma på grund af fugt og skimmelsvamp. Ifølge undersøgelse er kvinder er mere følsomme omkring skimmelpåvirkning end mænd.

 

Skimmelsvamp ødelægger konstruktioner

Der er vigtigt at få fjernet svampen i tide, da den på sigt udvikler sig, og derved skaber større problemer med indeklimaet samt ødelægger konstruktionerne i bygninger. Derfor bør der hurtigt igangsættes en handlingsplan samt udbedring.

 

Hvorfor opstår skimmelsvamp?
Svampen opstår i boliger, hvor der har været vandskader, fejl konstruktioner eller hvor boligen er blevet brugt uhensigtsmæssigt f.eks. manglende udluftning. Svampesporerne kan resultere i, at de personer, der opholder sig i den pågældende bolig kan føle en øget træthed, have svært ved at trække vejret, have hovedpine m.m. I værste tilfælde kan det resultere i, at personerne får en vedvarende astma eller allergi. Det er dog ikke videnskabeligt bevist, hvor lang tid man skal opholde sig i en angrebet bolig før, at man bliver påvirket af svampen.

 

Vi bruger kun de bedste tests til undersøgelse for skimmelsvamp

  • DNA test: DNA testen er den mest præcise test på markedet, og påviser forekomsten af skjult skimmelsvamp. Den viser også artsbestemmelsen, og kan påvise tilstedeværelsen af Særligt Biologisk Aktive Skimmelsvampe. 
  • Proteintesten Pro-Clean: Pro-Clean testen giver i løbet af få minutter en farveindikation omkring indholdet af skimmelsvampen på overfladen den har berørt. 
  • Mycometer Surface test: Surface Fungi Testen er den foretrukne analysemetoder i forbindelse med skimmelsvamp test

 

Hvorfor skal du vælge Dansk-Skimmel?

Vi er førende inden for konstatering af skimmelsvamp samt udbedring heraf. Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med bekæmpelsen heraf, herunder opgaver inden for alle faggrupper.

 

Med Dansk-Skimmel som samarbejdspartner er du sikker på, at det bliver fjernet korrekt.

 

Få professionel rådgivning
Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få en professionel rådgivning i forbindelse med skimmelsvamp i din bolig. Vi fortæller dig gerne mere om vores forskellige former for undersøgelser og rådgiver dig i hvilken metode der er den bedste løsning i forhold til bekæmpelse af svampen i din bolig. Kontakt os på telefon 82 82 82 12 eller udfyld vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvordan foregår en skimmelsvampundersøgelse..?


Efter rekvirering af en skimmelsvampundersøgelse, møder en af vores certificerede skimmelteknikkere / indeklimarådgivere op hos dig. Vi foretager en total gennemgang af ejendommen, foretager fugt og temperaturmålinger og udtager de nødvendige test til mikrobiologisk undersøgelse. Se vores priser på skimmelsvampundersøgelser her.

Er det nødvendigt foretager vi mindre destruktive indgreb ved undersøgelsen, i samråd med rekvirenten.

Alt dette bliver samlet i en fyldestgørende rapport der kan bruges i den videre sagsbehandling med forsikringsselskab, boligforening, kommune mm.
Rapporten vil typisk indeholde baggrunds info, tegningsmateriale, observationer, målinger, analyseresultater, sundhedsmæssig risikovurdering, konklusion, handlingsplan og gode råd.

 

Derfor skal du vælge Dansk-Skimmel

Vi er førende inden for konstatering af skimmelsvamp samt udbedring heraf. Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med bekæmpelsen heraf, herunder opgaver inden for alle faggrupper.

Med Dansk-Skimmel som samarbejdspartner er du sikker på, at det bliver fjernet korrekt.

Få professionel rådgivning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få en professionel rådgivning i forbindelse med skimmelsvamp i din bolig. Vi fortæller dig gerne mere om vores forskellige former for undersøgelser og rådgiver dig i hvilken metode der er den bedste løsning i forhold til bekæmpelse af svampen i din bolig. Kontakt os på telefon 8282 8212 eller udfyld vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?