Sprunget vandrør forårsagede skimmelsvamp

Type:

Sprunget vandrør

Sted:

Hus udenfor Roskilde

Forekomst:

Sjældent

Del:

Når et vandrør sprænger, så er det vigtigt at få det løst hurtigt. Det kan nemlig hurtigt resultere i en vandskade, som kan give fugt i et store områder af ens hus. Det kan i værste fald forårsage skimmelsvamp, hvilket desværre var tilfældet for Lone og Steffen.

 

Få kilometer udenfor Roskilde bor de i et hyggeligt hus, men hyggen forsvandt en smule, da et vandrør sprang på deres badeværelse, mens de var væk på en weekendtur.

 

- Det var ikke lige den afslutning på weekenden, vi havde håbet på. Det var ikke rart at vende hjem til, og det gav nogle problemer, vi ikke lige havde regnet med. Vi fik hurtigt ringet til en VVS-mand, der kom og fiksede det, men problemerne stoppede jo desværre ikke der, fortæller Lone.

 

Skimmelsvamp kom snigende

Røret blev godt nok fikset ganske hurtigt efter de kom hjem, men om røret sprang fredag, lørdag eller søndag, kunne de sjovt nok ikke vide. Uanset hvad havde vandet i hvert fald været i lang nok tid, hvilket gav nye problemer for det ældre ægtepar.

 

- Lone har altid haft en god næse, og et par uger senere synes hun, at det begyndte at lugte lidt anderledes ude på badeværelset. Jeg kunne ærlig talt ikke rigtig lugte noget anderledes derude, men eftersom vi lige havde haft et sprunget vandrør, så ville vi hellere være på den sikre side, forklarer Steffen og fortsætter:

 

- Jeg er ikke så meget inde i den verden, men jeg ved dog, at der kan opstå skimmelsvamp ved vandskader, så jeg ringede til Dansk Skimmel for at høre om deres mening. Vi aftalte relativt hurtigt, at de kom ud og undersøgte det, og det viste sig jo desværre, at skimmelsvamp var begyndt at dukke op på badeværelset.

 

- Det betød, at vi slap for rigtig meget besvær. Dansk Skimmel tog virkelig hånd om vores situation, og det hjalp os i sidste ende med at få dækket en masse udgifter igennem forsikringsselskabet – som vi jo havde ret til. Vi har været ovenud tilfredse.

Steffen,

Husejer udenfor Roskilde

Professionel og hurtig hjælp – med et godt råd

Efter aftale med Lone og Steffen gik Dansk Skimmel hurtigt i gang med at fjerne skimmelsvampen, så det ikke udviklede sig, og de fik også et godt råd med på vejen, som skulle vise sig at være guld værd længere nede ad stien.

 

- Vi modtog professionel og hurtig hjælp fra Dansk Skimmel, som vi satte utrolig meget pris på. De fik ordnet det hele meget hurtigt, og samtidig gav de os et super godt råd, om at vi skulle hive fat i vores forsikringsselskab, for de ville nok dække det, siger Lone, inden hun uddyber.

 

- Det var helt ærligt ikke noget, vi havde tænkt på, så det var da en kæmpe hjælp, og et rigtig godt råd vi fik. Forsikringsselskabet ville jo selvfølgelig gerne have dokumentation for det hele – det skal jo helst ikke være nemt for os at få dækket tingene, men det fik vi da til sidst, griner hun.

 

Dokumentationen stod Dansk Skimmel for

Når Dansk Skimmel står for fjernelse af skimmelsvamp i boliger, så sørger man selvfølgelig også for, at dokumentationen er på plads. Derfor modtager alle kunder også en komplet skimmelsvamp rapport, som ægteparret kunne give videre til forsikringsselskabet.

 

- Det betød, at vi slap for rigtig meget besvær. Dansk Skimmel tog virkelig hånd om vores situation, og det hjalp os i sidste ende med at få dækket en masse udgifter igennem forsikringsselskabet – som vi jo havde ret til. Vi har været ovenud tilfredse, siger Steffen, inden Lone supplerer.

 

- Generelt har det været en rigtig god oplevelse ovenpå en træls episode. Dansk Skimmel har guidet os hele vejen igennem, de har været utrolig flinke, og så har de endda givet os nogle gode råd til at sikre, at skimmelsvampen ikke vender tilbage. Så vi er meget tilfredse i dag.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?