Bent Sørensen - Dansk-skimmel A/S

Forfatterside Bent Sørensen

Navn
Bent Sørensen
Akademiingeniør og ekspert i skimmelsvamp

BIO
Bent er uddannet akademiingeniør fra Danmark Tekniske Højskole (i dag DTU) i 1978.

De første 10 år efter endt uddannelse arbejdede Bent som rådgivende ingeniør, hvor han de første år primært projekterede større anlægsinstallationer inden for vand, vej og kloak. Efterfølgende arbejdede han med projektering af rørledninger til naturgas i en årrække, hvorefter han sad som rådgivende bygningsingeniør.

Bent var derefter teknisk konsulent inden for gasbetonbranchen, inden han igen kom tilbage til rådgivningsbranchen. Denne gang med fokus på kloak installationer og anlæg

Fra 1992 og 26 år frem arbejdede Bent som taksator i forsikringsbranchen. En stor del af arbejdet var her centreret omkring vandskader, fugt og svamp og skimmelsvamp. Gennem et væld af konkrete forsikringssager om vandskader tilegnede Bent sig i denne periode omfattende og stor erfaring indenfor årsager til fugt og skimmel. Kombineret med Bents baggrund som bygningsingeniør har dette ført til, at Bent i dag må betragtes som en ekspert inden for årsager til - og udbedring af - skimmelsvamp i Danmark. Desuden har han i denne periode opbygget indgående kendskab til spørgsmål, der relaterer sig til erstatning og forsikring i forbindelse med skimmelsvamp.

Siden 2018 har Bent været tilknyttet Dansk Skimmel A/S. På baggrund af sin store ekspertise og erfaring har Bent bidraget til at sikre, at Dansk Skimmel lever op til de højeste standarder i alle aspekter af vores arbejde. Fra undersøgelse til rådgivning, udbedring og rapportering.

Bent er således en stor del af at opbygge og kvalitetssikre vores arbejdsprocesser, men han er ligeledes at finde i "marken" på de konkrete projekter og opgaver.

Udvalgte uddannelser og kurser

Bent Sørensen forklarer plantegning

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?