Om Dansk-Skimmel A/S - landsdækkende service

Dansk-skimmel er en landsdækkende virksomhed, der er startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i begyndelsen af 2014, og sidenhen er konverteret til et Aktieselskab med udvidelse af ejerkredsen.

 

Hos Dansk Skimmel A/S er vi eksperter i skimmelsvamp og vi hjælper kunder i alle brancher - både private og erhverv.

Kunden er altid i centrum

Vi vil i ethvert kundeforhold bestræbe os på at levere en service, der er helt i top og som lever fuldt ud op til kundens forventninger.

Vi bestræber os i ethvert kundeforhold på at:

  • Levere den bedste rådgivning og kvalitet til kunden
  • At være uvildige og sikre kunden den bedste rådgivning
  • Levere ydelsen til meget konkurrencedygtige priser
  • Levere et produkt som lever fuld ud op til kundens forventninger

Hos Dansk-Skimmel ved vi hvad et sundt indeklima betyder, derfor sikrer vi os løbende, at vores kundekonsulenter er klædt godt på med uddannelser og kurser, så vi konstant leverer de nyeste og bedste løsninger til vores kunder.

Skimmel - måling, test og sanering

Vi er eksperter i undersøgelser for skimmel og tilbyder vores ydelser i hele landet. Når vi laver vores undersøgelser, anvender vi en lang række analysemetoder, der kan måle indholdet af skimmelsporer.

 

Dansk Skimmel i Midt- og Sydsjælland

Vores hovedsæde er placeret i Vestsjælland ved Haslev. Her har vi været lokaliseret siden starten i 2014. Allerede fra starten dækkede vi hele Sjælland, men vi mærkede også en stor efterspørgsel fra både hovedstaden, Fyn og Jylland. Derfor har vi konsulenter der dækker hele landet. 

Dansk Skimmel i København og Nordsjælland

Vi har fysisk udvidet vores dækning af hovedstaden og Nordsjælland med kontor i København, som i dag hovedsagligt dækker hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Dansk Skimmel i Jylland og på Fyn

Vi har, siden starten, tilbudt landsdækkende service til vores kunder. Vi er lokalt placeret i Aarhus, men med kunden i centrum har vi udekørende konsulenter bosiddende forskellige steder i Jylland og på Fyn, som dagligt løser opgaver i hele Jylland og selvfølgelig også på Fyn.

  

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?