Mycometer Surface Fungi Test:

  

Mycometer Surface Fungi Test er den analysemetode der bruges oftest i forbindelse med undersøgelser for skimmel. Mycometer Surface Test er en overflade test som anvendes på områder hvor man har mistanke om skimmelvækst.

Ved brugen af Mycometer Surface-test afvaskes et defineret område med en steril vatpind, og mængden af skimmel (svampe-biomasse) på vatpinden bestemmes. Målingen er baseret på et enzym, der findes i alle svampe, og siger dermed ikke noget om hvilke skimmeltyper, der er tale om. Analysen giver et konkret tal hvorudfra mængden af skimmel kan vurderes og kategoriseres.

 

Mycometer Surface testen anvendes ofte som kvalitetskontrol efter afrensning af skimmel. Dansk-skimmel er certificeret i bruges af Mycometer test og råder over udstyr til analysen. Mycometer Surface Tests sælges også som hjemmetest og kan bestilles her.

 

En Mycometer Surface test deles op i 3 kategorier

Kategori A: Niveauet af skimmel er ikke over normalt baggrundsniveau.
Mycometer Fungi (MMF)-værdi ≤ 20 FLU.

Kategori B: Niveauet af skimmel er over normalt baggrundsniveau. Dette skyldes typisk høje koncentrationer af sporer i støv, men kan i visse tilfælde indikere tilstedeværelse af gammel udtørret skimmelvækst.
20 <MMF-værdien ≤ 135 FLU.

Kategori C: Niveauet er meget over normalt baggrundsniveau på grund af vækst af skimmel.

MMF-værdien > 135 FLU.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?