BLIV KLOGERE PÅ SKIMMELSVAMP

Eksempler, oplevelser og cases fra tidligere kunder hos Dansk Skimmel.

 

Renovering af badeværelse


I en klassisk 70'er villa fandt Anne og Lars skimmelsvamp i badeværelset. Læs mere og bliv klogere på hvordan du kan få hjælp til at bekæmpe skimmelsvampen.

Sygdom ved skimmelsvamp


Skimmelsvamp kan give hovedpine og svimmelhed hos personer. Takket været Dansk Skimmel døjer Jens fra udkanten af Aalborg ikke med det længere.

Stor besparelse ved hussalg


Skimmelsvamp kan sænke salgsværdien af dit hus. Takket været Dansk Skimmel slap Anders og Line fra Køge for et stort afslag i huset.

Byggesjusk gav skimmelsvamp og problemer


Skimmelsvamp kan komme grundet konstruktionsfejl i gulvet. Heldigvis løste Dansk Skimmel problemet for Frank og fik til sidst overbevist forsikringsselskabet.

Sprunget vandrør forårsagede skimmelsvamp


Skimmelsvamp kan komme på grund af sprængte vandrør. Det løste Dansk Skimmel for Lone og Steffen, som fik det dækket af forsikringsselskabet.

Skimmelsvamp gav irritation


Skimmelsvamp i køkkenet og på badeværelset forårsagede irritation for Anders, men Dansk Skimmel løste det hurtigt og effektivt.

Efterisolation skyld i skimmelsvamp


Skimmelsvamp i tagkonstruktion var tæt på at ødelægge en handel for Inger og Ole i Esbjerg, men Dansk Skimmel fik fikset problemet. 

Byggefejl skyld i skimmelsvamp


Skimmelsvamp kan opstå på grund af byggefejl. Det lærte Brian og Anja fra Slagelse på den hårde måde, men Dansk Skimmel løste de mange problemer for dem.

Byggefejl skyld i skimmelsvamp


Skimmelsvamp opstår ofte på badeværelset. Det skete uheldigvis også for Mogens og Anna i Odense, men Dansk Skimmel hjalp med problemet.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?