Kvalitetskontrol af skimmel-afrensning

Efter enhver skimmelafrensning er det anbefalelsesværdigt, at der udtages en skimmelsvamp test, for at sikre at afrensningen er foretaget tilstrækkeligt og fyldestgørende.

 

Vi foretager altid* kvalitetskontrol af arbejdet hos vores kunder. Det ligger os meget på sinde at sørge for at kunden med sikkerhed ved at skimmelsvampen er fjernet - og at vedkommende har bevis herpå i form af en grundig test og tilhørende dokumentation. I forbindelse med vores skimmelafrensninger udtages der altid skimmelsvamp test for at sikre, at arbejdet er udført tilstrækkeligt.*

Analyseresultaterne indsættes dernæst i en kvalitetsrapport, der beskriver den anvendte afrensningsmetode.

 *Størrelsen på opgaven og kundens behov afgøre hvilken type kvalitetskontrol der er nødvendig. Spørg os til råds ved tvivlstilfælde.

Står du i en situation hvor du har fået fjernet skimmelsvamp, eller måske selv har anvendt afrensningsprodukter anbefaler vi dig også at kvalitetskontrollerer arbejdet.

 

Typer af skimmeltest til kvalitetskontrol

Der er forskellige tests på markedet. Både til at teste afrensningsprodukters effekt, men også mere nøjagtige til laboratorie-analyse, som kræver et par dages ventetid.

 

ProClean testen anbefales at anvende som kvalitetskontrol af Protox. Testen giver et resultat med det samme i form af et farveskifte.

 

Mycometer Surface testen er en anerkendt test som kvalitetskontrol, med fastsatte grænseværdier efter skimmel afrensning. Test skal analyseres på laboratorie og resultatet fås indenfor et par dage

 

Ved større sager vil det ofte være anbefalelsesværdigt at have eksterne kontrollanter, der ligeledes udtager test for at sikre at arbejdet er udført tilstrækkeligt. Hos Dansk Skimmel udfører vi en del af disse kvalitetskontroller.

 

Du kan nemt kontakte os for at få hjælp til at udføre en kvalitetskontrol eller vejledning om hvilken du skal vælge. Bliv ringet op i dag.

Vidste du at vi også tilbyder undersøgelse af skimmelsvamp? 

Gå til undersøgelse

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?