Protox Skimmel 0,5 L

209,00 kr.

PROTOXSKIMMEL

PROTOXSKIMMEL er et professionelt og effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe. Midlet er let at bruge.

PROTOXSKIMMEL er et farveløst skimmelmiddel på vandbasis. Det har en lav mal-kode (00-1) og er ikke klassificeret som farligt, sundhedsskadeligt eller lign.

Med PROTOXSKIMMEL kan du derfor nemt forbedre dit arbejdsmiljø. 

PROTOXSKIMMEL er velegnet til at forebygge vækst og misfarvning af skimmelsvampe på porøse overflader såsom fugtigt træ, gips, beton, eternitplader, murværk, tapet mv. Det forebygger og bekæmper desuden misfarvning udendørs på træ, fliser mv.

Protoxskimmel er velegnet til forebyggelse af skimmelvækst på kuldebroer i boligen, på fugtige bygningsmaterialer samt bygningsdele, der periodisk bliver våde. Typiske problemsteder er tagspær og tagfinér i tagrum med dårlig ventilation, kondens på tagfinér på grund af underafkøling, fugtige og uisolerede fundamenter i kældre mv. PROTOXSKIMMEL har ingen afgasning til indeklimaet.

Fortynding:

ProtoxSkimmel er brugsklar og må ikke fortyndes yderligere.

Forbehandling:

Såfremt der allerede er opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, bør den angrebne overflade desinficeres ell. nedvaskes med HYSAN® inden påføring af ProtoxSkimmel. Eventuelt kombineres med mekanisk afrensning som isafrensning, sandblæsning, fræsning eller lign.

Forbrug:

4-6 m2/liter.

Tørretid:

8 timer v/20°C på sugende bund.På mindre sugende underlag og ved lavere temperaturer må påregnes længere tørretid.

Misfarvninger:

Påføring på ikke sugende overflader såsom glas, plastik, glaserede fliser m.v., kan medføre en vis hindedannelse efter tørring som er vanskelig at fjerne.

Brug for hjælp?