Skimmelsvamp på badeværelset

Type:

Skimmelsvamp

Sted:

Hus i Odense

Forekomst:

Sjældent

Del:

Et af de rum, hvor der oftest kommer skimmelsvamp, er på badeværelset, og det skete uheldigvis også for Mogens og Anna, der ejer et fint lille hus i det nordlige Odense. En tilfældig torsdag morgen begyndte Anna at lægge mærke til flere små ting, der fik nogle alarmklokker til at ringe.

 

- Jeg havde i en længere periode undret mig lidt over lugten på vores badeværelse. Den havde ændret sig væsentligt de sidste par uger, og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvor det kom fra. Men en dag synes jeg også, at jeg kunne ane, at der kom nogle mørke pletter på væggen, og så var det som om, alle brikkerne faldt på plads, forklarer Anna, inden hun fortsætter:

 

- Jeg tænkte med det samme, at det sagtens kunne være skimmelsvamp. Min mand havde også brokket sig over lidt hovedpine de sidste par dage, og jeg vidste, at det kunne være en af bivirkningerne, så jeg fløj ind til ham for at fortælle om det, fortæller hun.

 

Detektiven fandt Dansk Skimmel

Mogens blev hevet med ud på badeværelset, og han kunne også se de mørke pletter på væggen. Efter chokket havde lagt sig, satte de to sig for at finde frem til en løsning, og den løsning endte med at hedde Dansk Skimmel.

 

- Vi har heldigvis ikke haft skimmelsvamp før, så vi var ikke helt sikker på, hvad der skulle gøres, og hvem der skulle stå for det. Vi fik dog kigget lidt rundt på nettet og relativt hurtigt fandt vi Dansk Skimmel. Når det kommer til virksomheder, jeg ikke kender, så bliver jeg lidt af en detektiv, så jeg skulle lige undersøge en del om dem først,” siger Mogens med et smil:

 

- Jeg kiggede lidt rundt på deres hjemmeside, og det så alt sammen meget professionelt ud, hvilket var en god start. Så kiggede vi lidt på deres anmeldelser, og det var der, vi blev overbevist om, at vi skulle tage kontakt til dem. Der var rigtig mange positive tilbagemeldinger fra folk, og det, synes vi, var meget vigtigt for vores situation.

 

- Jeg havde i en længere periode undret mig lidt over lugten på vores badeværelse. Den havde ændret sig væsentligt de sidste par uger, og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvor det kom fra. Men en dag synes jeg også, at jeg kunne ane, at der kom nogle mørke pletter på væggen, og så var det som om, alle brikkerne faldt på plads.

Anna,

Husejer i Odense

Hurtig og effektiv hjælp

Da Mogens og Anna fik taget kontakt til Dansk Skimmel, gik det hurtigt. To dage efter det første opkald var Dansk Skimmel på besøg i huset, hvor badeværelset blev undersøgt for skimmelsvamp. Få dage senere kom svarene på undersøgelsen så, og det bekræftede parrets frygt. Der var nemlig skimmelsvamp på badeværelse.

 

- Det var jo ikke så rart at få at vide, men det var trods alt, hvad vi regnede med. Vi er egentlig mest glade for, at det var muligt at få løst så hurtigt og effektivt, som Dansk Skimmel formåede at gøre det. Det var professionelt hele vejen igennem, og det var lige, hvad vi havde brug for, fortæller Mogens, der bliver bakket op af Anna.

 

- Ikke nok med at de kunne fortælle os, hvor slemt det stod til, så kunne de også få fjernet skimmelsvampen utrolig hurtigt. Der gik vel ikke meget mere end to uger fra første opkald, til problemet var løst, og så fik vi samtidig en meget udførlig rapport, hvor al informationen også stod. Det var bare rigtig god service, siger hun.

 

Gode råd til at undgå skimmelsvamp på badeværelset

Som tidligere nævnt er badeværelset et af de steder, der oftest kommer skimmelsvamp. Derfor har Dansk Skimmel ikke kun løst problemet for Mogens og Anna nu her, men også givet dem gode råd til, hvordan de kan undgå det i fremtiden.

 

- Det hjalp da lidt på humøret at høre, at badeværelset åbenbart er det mest udsatte sted for skimmelsvamp. Vi vil selvfølgelig gerne undgå det i fremtiden, og Dansk Skimmel gav os flere gode råd til, hvad vi skulle og ikke skulle gøre, siger Mogens, der selv fortsætter med at liste rådene op.

 

- Det er vigtigt at lufte ud, efter man har været i bad. Eller få installeret en ventilator på badeværelset. Og så skal vasketøjet hænges til tørre udenfor, og det er nok der, vi har fejlet en smule. Men det kommer vi heldigvis ikke til fremadrettet, for selvom Dansk Skimmel har været fantastiske, så håber jeg godt nok ikke på at få brug for dem igen, slutter han af med et stort smil.

 Vidste du at vi også tilbyder fjernelse af skimmelsvamp? 

Gå til fjern skimmel

 

 

 

Tip: Brug knapperne i menuen til at skifte imellem afdelingerne

Brug for hjælp?